Filters
Пребарување
ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ е специјализирана за: 

- Градежништво 
- Градежно занаетчиски работи
- Дизајн и инжинерство

28 години активно учествуваме во градителството и гордо го оставаме својот траг во урбаното ткаење на Македонија

ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ИНТЕР ИНЖЕНЕНЕРИНГ

Компанијата ИНТЕР ИНЖЕНЕНЕРИНГ дооел Скопје е специјализирана градежна фирма за изведување работи во градежништвото, за изведување градежно-занаетчиски работи, како и за дизајн и инжинерство. Компанијата е основана во 1991 година.

inter-inzenering-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Долгогодишната професионалност, одговорност и безрезервниот ангажман, како и беспрекорната посветеност кон работата, придонесе ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ да стекне реноме на компанија со високо морален професионализам и квалитет во работењето.

inter-inzenering-clubeconomy

ИСКУСТВО

Денес ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ има стекнато многу големо искуство во проектирањето и изведбата. Со гордос можеме да кажеме дека после сите овие години имаме навистина импресивна референтна листа.

27 години активно учествуваме во градителството и гордо го оставаме својот траг во урбаното ткаење на Македонија.

inter-inzenering-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Мито Хаџиваслиев Јасмин бр. 14,
лок 3, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сања Анастасова Савевска


Мапа