Filters
Пребарување
ГРАДИНА - ЦВЕТ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГРАДИНА - ЦВЕТ доо се занимава со производство и продажба на:

- Саксиско цвеќе за внатрешна и надворешна употреба
- Украсни растенија за уредување на дворови, паркови...
- Продажба на тресет
- Дизајн и уредување на екстериери

ГРАДИНА - ЦВЕТ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Компанијата ГРАДИНА ЦВЕТ од Струмица е најголем производител и продавач на саксиско цвеќе во Македонија. Се занимаваме со производство на декоративни зимзелени и листопадни садници за уредување на дворови и паркови, со производство на саксиско цвеќе за внатрешна и надворешна употреба, продажба на тресет и дизајн и уредување на екстериери.

gradina-cvet-clubeconomy
gradina-cvet-clubeconomy

Дури 80 проценти од саксиското цвеќе и декоративните растенија што ги продаваме се од наше производство, кое се одвива во пластениците што се наоѓаат во струмичкото село Владевци, а годишно произведуваме повеќе од два милиони парчиња од саксиско цвеќе. Инаку, компанијата ГРАДИНА ЦВЕТ на пазарот за цвеќе во Македонија е присутна повеќе од 15 години.

Покрај производството на цвеќе и украсни садници се занимаваме и со трговија на големо и мало на производите што ги произведуваме и увезуваме, како и со продажба на репроматеријали за производство на саксиско цвеќе, украсни садници и земјоделски култури. За да го дополниме асортиманот увезуваме холандско цвеќе и тоа во континуитет, цела година. Воедно, ГРАДИНА ЦВЕТ се занимава и со извоз на саксиско цвеќе од сопственото производство. За да бидеме што подостапни за купувачите кои кај нас купуваат на големо, како и да обезбедиме максимално квалитетен транспорт, нашите производи им ги доставуваме со сопствено возило, низ цела територија на Македонија.

gradina-cvet-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: с. Владевци, 2411 Василево, Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа