Filters
Пребарување
ГОР ИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГОР ИНГ се занимава со продажба на:

- Заштитна облека 
- Заштитна опрема при работа
- Работна облека, обувки, ракавици, опрема за респираторна заштита, за заштита на глава, заштита на слух, заштита на вид, заштита од пад, опрема за еднократна употреба...
- Прва помош, предупредувачки знаци

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ГОР ИНГ

ПРОИЗВОДИ

Подетално за компанијата

 
продажба на заштитна облека и опрема за заштита при работа

ГОР ИНГ

 

ГОР ИНГ дооел од Битола е компанија која се занимава со продажба на заштитна облека и опрема за заштита при работа.

Нудиме работна облека, обувки, ракавици, опрема за респираторна заштита, за заштита на глава, заштита на слух, заштита на вид, за заштита од пад... Потоа опрема за еднократна употреба, како и прва помош и предупредувачки знаци.

Во нашиот голем асортиман нудиме и специфични одела изработени од температурноотпорни и антистатик материјали. Целта на ГОР ИНГ е за сите профили на работа да обезбеди квалитетна заштитна опрема, која ќе овозможи работникот да се чувствува удобно во текот на работниот ден и притоа да биде заштитен од можните ризици кои ги носи работното место.

Сите производи што ги нудиме на македонскиот пазар се со проверен квалитет, имаат сертификат за квалитет и се со потекло од Европската унија.

Стручниот тим на ГОР ИНГ на своите клиенти им обезбедува и консултациски услуги за безбедност при работа.

Увозници и застапници на:

• LEON - Србија

• SIOEN - Белгија

• DELTA PLUS – Франција

• CXS - Чешка

• Противпожарна опрема од палетата на PASTOR – Хрватска

• FAL Securidad – Шпанија

• STENCO MAK Скопје

• GIASCO - Италија

• Макостарт

• Армор плус Скопје

gor-ing-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Никола Тесла бр. 109, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Јасмина Котевска


Мапа