Filters
Пребарување
ФРОТЕКС КОМПАНИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФРОТЕКС КОМПАНИ се занимава со:

- Производство на рачно изработени прекривки - флекери во BOND Делчево
- Производство на фротир пешкири

Отворен нов салон во Скопје, населба Аеродром - ПОВЕЛЕТЕ ЌЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ЗАДОВОЛНИ

ФРОТЕКС КОМПАНИ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бб, 2320 Делчево
Ул. Трета македонска бригада бр. 41,
населба Аеродром - Салон во Скопје
Град: Делчево
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)33/410 650

+389 (0)33/410 589

+389 (0)71/670 305 - Салон во Скопје

Социјални медиуми

Лице за контакт

Зоран Стојковски +389 (0)70/213 125
Галаба Стојковска +389 (0)70/309 175


Мапа