Filters
Пребарување
ЕУРО ГЛАС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕУРО ГЛАС се занимава со:

- Продажба и монтажа на ветробрански и други видови автостакла за сите моторни возила
- Репарирање на оштетени автостакла
- Продажба, монтажа и поправка на сите видови рачни и електрични регулатори на автомобилски стакла
- Репарирање на авто фарови со UV зраци

КОМПЛЕТНА ПРОТИВПОЖАРНА ОПРЕМА ЗА ВАШИТЕ ОБЈЕКТИ, најсовремена технологија, за прв пат на нашите простори

Подетално за компанијата

ЕУРО ГЛАС КОМПАНИ

ЕУРО ГЛАС КОМПАНИ се занимава со монтажа и поправка на ветробрански стакла на сите видови моторни возила, како и замена и поправка на сите видови рачни и електрични подигнувачи на автомобилски стакла. Тимот на ЕУРО ГЛАС КОМПАНИ има долгогодишно искуство во оваа дејност и гарантира највисок квалитет на вградените материјали, како и гаранција за нивното вградување.

Репарирање на авто фарови со UV зраци

Euro-Glass-Company-clubeconomy

Продажба на автостакла и механизми

ЕУРО ГЛАС КОМПАНИ располага со лагер на голем број типови ветробрански и странични стакла за сите видови патнички и товарни возила. Автостаклата што ние ги вградуваме ги поседуваат сите сигурносни сертификати, а одделни стакла имаат и дополнителна UV заштита. Располагаме и со лагер на механизми и резервни делови за рачно и електрично подигнување на страничните авто стакла за сите типови возила.

Види повеќе
Euro-Glass-Company-clubeconomy

Репарирање на оштетени автостакла

Често пати се случува ветробранското стакло да биде удрено од тврд предмет и да се појави мало оштетување. Доколку тоа не се поправи навреме може да дојде до поголеми пукнатини и ошетувања на ветробранското стакло. Затоа препорачуваме веднаш да го посетите нашиот сервис дури и при минимално оштетување на ветробранското стакло, ќе го дијагностицираме оштетувањето и ќе го репарираме стаклото. Репарирањето на стаклото го правиме со висок квалитет и тешко може да се забележи дека на тоа место имало пукнатина. Исто така, со репарирањето го заштитуваме ветробранското стакло од проширување на пукнатините.

Види повеќе
Euro-Glass-Company-clubeconomy

ОПРЕМА ЗА ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА

Вториот сегмент од активностите на ЕУРО ГЛАС е продажбата на системи и уреди за противпожарна заштита произведени по најсовремена технологија, со кои се среќаваме за прв пат на нашите простори. Во нашата понуда опфатени се три системи и тоа:

• HAFEX - Хибридни аеросол системи за гаснење на пожар

• SUPER FIRE BALL – Наједноставниот автоматски портабл апарат за гаснење на пожар

• PFE-1 & PFE-3 – Најмалиот аеросолен апарат за гаснење на пожар на пазарот

Euro-Glass-Company-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Никола Карев бб, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа