Filters
Пребарување
ЕУРОЕДИЛ ХОЛДИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕУРОЕДИЛ ХОЛДИНГ се занимава со:

- Сечење на лим во ленти во различни димензии 
- Производство на висечки системи за гипсени додатоци
- Изработка и монтажа на челични и кровни конструкции и делови на конструкции.

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015

ISO 45001:2018

ISO 14001:2015

ЕУРОЕДИЛ ХОЛДИНГ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

EUROEDIL HOLDING

Компанијата EUROEDIL HOLDING дооел е основана 2004 година и одтогаш до денес има постојан развој, следејќи ги најновите трендови во бизнисот со челик, челични конструкции и производство на елементи за челични конструкции.

Основната дејност на EUROEDIL HOLDING е сечење на лим во ленти во различни димензии, производство на елементи за висечки системи за монтирање на гипсени додатоци (hanging systems for gypsum accessories), изработка и монтажа на челични и покривни конструкции и делови на конструкции.

euroedil-holding-clubeconomy

СЕРТИФИКАТИ

Нашата цел е да имаме задоволни клиенти, да произведуваме функционални и висококвалитетни конструкции, кои како дела долго ќе зборуват за нашата посветеност, професионалност и квалитет. Целосно сме посветени на примената на квалитетот како систем на работа, при што управувањето со аспектите на околината и безбедноста на вработените имаат големо значење. Потврда за овие наши заложби се трите сертификати што EUROEDIL HOLDING ги поседувa: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

euroedil-holding-clubeconomy

УСЛУГИ

EUROEDIL HOLDING располага со најсовремена технологија, со која според светските стандарди си изведува следниве активности:

  • • Сечење на лим во ленти во различни димензии

  • • Производство на елементи за висечки системи за монтирање на гипсени додатоци

  • • Изработка на делови на конструкции

  • • Производство на алати за просекување,виткање и извлекување

  • • Нискоградба, изградба и реконструкција на улици и патишта

euroedil-holding-clubeconomy
Стоиме на располагање за секоја услуга во секторот со челик, челични лимови и елементи.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица:
Седиште
с. Скудриње, Марвово и Ростуше, 1257 Дебар
Подружница
Ул.1550 бр.20, Индустриска зона Визбегово, Скопје
Град: Дебар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Самир Демировски


Мапа

Документи