Filters
Пребарување
ЕУЛОС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕУЛОС се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори

ОФИЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА BOGE
- Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух
- Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори
- Превземање одговорност и гаранција на секој компресор
- Резервни делови за сите видови компресори
- Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)
- Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакум пумпи (Vacuum)
- Вршиме инсталација на воздушна мрежа
- Продажба на половни компресори со гаранција
- Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас за побрза и подобра услуга

Подетално за компанијата

ЕУЛОС

ЕУЛОС ДОО е фирма која се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори. На македонскиот пазар постоиме од 2005 година, додека матичната компанија се наоѓа во Солун и Атина и успешно работи од 1974 година.

Почнавме со работа во 2005 година во изнајмени простории во Струмица, со мал асортиман на производи. Од 2008-та работиме во сопствен деловен простор во Индустриската зона Василево.

Види повеќе
400x270

ДЕЈНОСТ

Основната дејност на ЕУЛОС ДОО се состои од:

 • • Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух

 • • Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори

 • • Резервни делови за сите видови компресори

 • • Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)

 • • Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакуум пумпи (Vacuum)

 • • Инсталација на воздушна мрежа

 • • Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас - брза и квалитетна услуга

 • • Превземаме одговорност и гаранција за секој компресор

400x270

ПРОИЗВОДИ

 • • ЗАВОЈНИ компресори - BOGE Германија

 • • КЛИПНИ компресори - SHAMAL Италија

 • • Широк асортиман на половни компресори

 • • Сушачи за воздух и ладилници за вода - MTA Италија

 • • Милимикронски филтри - Omega Словенија

 • • Боци за воздух за низок и висок притисок и вакуум боци - SICC Италија

 • • Вакуум пумпи - Италија

 • • Генератори за производство на азот и оксиген

 • • Секакви видови на брзи спојки и редуцири MINDMAN

 • • Црева за воздух од 12 до 60 bar

400x270
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Василевски пат бб, Василево,
2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Звонко Михаилов, +389 (0)71/377 488


Мапа

Документи