Filters
Пребарување
ЕПС ДОРС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата EPS Doors&Metal се занимава со изработка, транспорт и монтажа на:

- Сите видови индустриски и гаражни врати: Сегментни, Rolo, Full Vision
- Рампи
- Бариери
- Противпожарни врати

Подетално за компанијата

Компанијата EPS DOORS & METAL е специјализирана за изработка на гаражни врати за станбени објекти, изработка на сите видови индустриски врати, сигурносни врати, собни врати и производи од метал.

ПРОИЗВОДСТВО

• Гаражни врати

• Индустриски врати

• Сигурносни метални врати

• Собни врати со европски дизајн

• Метални огради, метални конструкции, производи од метал...

• Автоматски паркинг блокатори, рампи...

EPS DOORS & METAL е водечки производител на висококвалитетни врати со современ дизајн, по европски стандарди. Највисок квалитет, брза испорака и монтажа. Гарантираме долг век на траење и експлоатација. Експертиза, монтажа и

eps-doors-clubeconomy
eps-doors-clubeconomy

ВРАТИ ЗА ДВОР - капии, како и влезни метални врати за возила. Истите може да бидат двокрилни или лизгачки, со и без мотор. Истите имаат автоматика на далечинско уптравување што овозможува максимална удобност при нивното користење.

АВТОМАТИКА - Гаражните и индустриските врати се изработуваат со автоматика, мотор за лесно и безбедно користење во повеќе изведби / модели, според дејноста и потребите на компаниите. Со повеќе светлосни отвори, избор на боја и можност за поставување на влезна врата, имплементирана на предниот дел од индустриската врата. На ваков начин се добива поголема функционалност, особено во објекти каде не постои страничен или дополнителен влез во објектот.

eps-doors-clubeconomy
Одберете од широката палета на бои кои најмногу ви одговараат. Гаранција за безбедност, издржливост и долг век на експлоатација.
EPS DOORS & METAL – ГАРАЖНИТЕ ВРАТИ СЕ НАША СПЕЦИЈАЛНОСТ!
The content and graphics solutions developed by the Club Economy team are protected by copyright. Stealing of copyrighted texts and graphics solutions is punishable by law.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Беласица бб, 1000 Скопје
(на влезот на East Gate Living)
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)75/328 688

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа