Filters
Пребарување
ДРВО ПРОМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДРВО ПРОМ се занимава со производство и монтажа на градежна столарија со врвен квалитет

- ПВЦ прозорци и собни врати
- Алуминиумски системи на прозорци и врати, фасади 
- Ролетни
- Термопан стакло 
- Блиндирани врати
Производство на дрвени собни врати

Прозорците и вратите ги произведуваме од светски познатите производители на профили KMGKOMMERLING и ALUPLAST 

ДРВО ПРОМ - ПРИЈАТЕЛ НА ВАШИОТ ДОМ! 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

ISO 14001:2004

OHSAS 18001 - Систем за управување со заштитата и безбедноста при работа

Подетално за компанијата

ДРВО ПРОМ

Компанијата ДРВО ПРОМ од Кочани повеќе децении успешно произведува висококвалитетни градежна столарија која ги задоволува и најстрогите стандарди за цврстина, долготрајност, звучна изолација и енергетска ефикасност. Нашата палета ја сочинува широк спектар на производи во кој се опфатени програмите:

 • • ПВЦ прозорци и собни врати

 • • Алуминиумски системи на прозорци и врати, фасади

 • • Ролетни

 • • Термопан стакло

 • • Блиндирани врати

 • • Производство на дрвени собни врати

Градежната столарија што ја произведуваме е од светски познатите производидели на профили: KMG, KOMMERLING и ALUPLAST, со четири, пет, шест и повеќе комори, со две или со три стакла.

Види повеќе
drvo-prom-clubeconomy

ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

Повеќедецениското искуство во производство на градежна столарија, како и сертификатите ISO 9001 : 2008, ISO 14000 : 2004 и OHSAS 18001 - Систем за управување со заштитата и безбедноста при работа, со кои располага ДРВО ПРОМ од Кочани, се најголема гаранција за квалитет на градежната столарија што ја произведуваме и вградуваме.

Види повеќе
drvo-prom-clubeconomy

ПВЦ СТОЛАРИЈА

ПВЦ столаријата што ја произведува ДРВО ПРОМ е од заоблен профил систем, со шест и повеќе комори, со дебелина од 7 см и повеќе, вграден челичен профил од 1,5 мм, со врвна термичка и звучна изолација, со едно или две термопан стакла.

Види повеќе
drvo-prom-clubeconomy

ТЕХНОЛОГИЈА

ДРВО ПРОМ постојано ги следи светските трендови и иновации во оваа област. Располагаме со нова технологија за изработка на ПВЦ прозорци и собни врати, со ципиел фолија, во повеќе нијанси. ДРВО ПРОМ Кочани денес е водечка компанија во сегментот градежна столарија на македонскиот пазар и во регионот.

Види повеќе
drvo-prom-clubeconomy

ПОДРУЖНИЦИ

Производите на ДРВО ПРОМ можете да ги видите во нашите деловни простории во Кочани, како и во подружниците во:

 • - Скопје, Ул. Антон Панов бр. 1/3, локал 9, Кисела Вода

 • - Струмица, Ул. Ленинива бр. 79

 • - Штип, Ул. Васил Доганџиски бр. 15

 • - Делчево, Ул. Маршал Тито бр. 5

 • - Весел, Ул. Благој Ѓорев бр. 137/2

Види повеќе
drvo-prom-clubeconomy

ПРЕТСТАВНИШТВА

Нашите претставништа во:

 • - Берово, МЕБЕЛ МИ, Ул. Маршал Тито бр. 34

 • - Кавадарци, СЕНКО ПРОЕКТ, Ул. Благој Крстач бр. 3

 • - Битола, МАКЕДОНСКИ ГЛАС, Ул. Васко Карангелевски - реонско пазариште, Ламела 1/локал 93

Види повеќе
drvo-prom-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Крижевска бр. 20, 2300 Кочани
Град: Кочани
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сашко Данилов


Мапа

Документи

Дрво Пром - Брошура - Дрво, Алуминиум, Собни врати

Дрво Пром - Брошура - Дрво, Алуминиум, Собни врати

Преземи