Filters
Пребарување
ДИМБАФЕНС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДИМБАФЕНС е специализирана за висококвалитетни декоративни челични огради.
Оградите се поцинкувани и бојадисани со електростатичко нанесување на боја која овозможува висок квалитет и долготрајност.
Можност за бојадисување во бои по RALL карта
Генерален застапник на компаниите USAKLIGIL - производител на висококвалитетни декоративни челични огради и VISTA METAL - производител на алуминиумски елементи и гелендери

 НОВО - Италијански панелни гаражни врати
             - Вештачка трева, погодна за балкони, детски катчиња, кафетерии...
             - Ограда со мрежа од вештачка трева, различна височина и должина

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни компании, железарии, стоваришта за градежни материјали

ДИМБАФЕНС дооел

Подетално за компанијата

ПРОИЗВОДИ

• Стандарден тип панел

• Дупли панел

• Убор - Ланчер

• Убор панел

• Џанфор стандарден тип

• Џанфор дупли панел

• Декоџанфор

• Висока безбедносна ограда-Секурифор

• Габиони / Кошеви

• Врати / Капии

• Спортски терени

• Жилет жица

• Жилет панел

• Елементи за сврзување

Подетално за компанијата

ДИМБАФЕНС

Компанијата ДИМБАФЕНС е формиранa во 2007 година во состав на компанијата Хартопласт – Гевгелија, како посебен оддел за огради со сопствен капитал. Во јануари 2012 година ДИМБАФЕНС го повлече сопствениот капитал од Хартопласт и почнува да работи како посебна компанија.

dimbafence-clubeconomy

ЧЕЛИЧНИ ОГРАДИ

ДИМБАФЕНС дооел е специјализирана за разни видови системи на висококвалитетни декоративни челични огради. Нашите огради можат да се видат на територијата на цела Македонија, како и во соседните земји.

dimbafence-clubeconomy

ДОЛГОТРАЈНОСТ

Оградите се поцинкувани и бојадисани со електростатичко нанесување на боја која овозможува висок квалитет и долготрајност. Оградите можат да бидат бојадисани во разни бои, по RALL карта.

dimbafence-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Гевгелија бр.1, 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Ристо Михајлов


Мапа

Документи