Filters
Search
DELO DEKOR TREJD
Tel: +389 (0)71/256 296 - Продажен салон
Club economy

Main occupation

Компанијата ДЕЛО ДЕКОР ТРЕЈД се занимава со увоз, големопродажба и малопродажба на:

- Тапети
- 3D тапети
- Фототапети
- Декоративни панели
- Декоративни ѕидни техники
- Роло, зебра, вертикални и вариолајт завеси
- Стикери и бордури

DELO DEKOR TREJD

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Frenklin Ruzvelt 43, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)71/256 296 - Продажен салон

+389 (0)71/834 184 - Големопродажба и комерцијала

Social media

Contact person
Map