Filters
Пребарување
ДАКСОРОЛ PUTZE + FARBEN
Тел: +389 (0)44/350 030 - Тетово
Е-пошта: info@daxorol.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДАКСОРОЛ PUTZE + FARBEN се занимава со производство на:

- Суви малтери
- Лепила
- Минерални и пластични абриби
- Бои и лакови
- Подлоги

ДАКСОРОЛ PUTZE + FARBEN е лидер за производство на малтери, лепила, абриби, поликолори, бои и други материјали што се употребуваат за завршните работи во градежништвото

ДАКСОРОЛ PUTZE + FARBEN

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ДАКСОРОЛ PUTZE + FARBEN

DAXOROL е лидер за производство на малтери, лепаци, абриби, поликолори и други материјали кои се употребуваат во градежништво, односно за финализација на вашите објекти.

За повеќе од 50 години DAXOROL има само една мисија: малтери и бои за сите. Оваа е нашаата филозофија за континуирано ширење на асортиманот.

DAXOROL е во постојани тесни врски со архитекти, изведувачи, градежни компании со кои разменуваме искуства мислења за да добиеме што поквалитативни материјали и услугите да ни бидат на високо ниво.

daxorol-clubeconomy
daxorol-clubeconomy

МИНЕРАЛНИ МАЛТЕРИ

daxorol-clubeconomy

ПЛАСТИЧНИ МАЛТЕРИ

daxorol-clubeconomy

НАДВОРЕШНИ БОИ

daxorol-clubeconomy

ВНАТРЕШНИ БОИ

daxorol-clubeconomy

ПОДЛОГИ

daxorol-clubeconomy

DAXOROL има разгранета мрежа низ цела територија на Македонија и надвор од неа.

Постојано ги следиме новите техники и технологии, аплицираме нови стандарди што ни овозможува да произведуваме материјали со висок квалитет кој постојано се зголемува.

Нашето повеќегодишно искуство стекнато во оваа областа на производители во Германија дава гаранција за квалитет и сигурност. Квалитетот на нашите производи го потврдуваат институти за градежништво во Германија, за што поседуваме соодветни сертификати.

Ваш избор... наши производи!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Видое Смилевски Бато бб, 1220 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)44/350 030 - Тетово

+389 (0)2/2033 018 - Скопје

+389 (0)42/221 337 - Гостивар

Социјални медиуми

Лице за контакт

Бехие Идризи


Мапа

Документи