Filters
Пребарување
БАШКИМ ТУРС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БАШКИМ ТУРС се занимава со меѓународен превоз на патници

- Редовна автобуска линија за Германија

Квалитетни патувања по многу пристапни цени. Секогаш размислуваме за вашата удобност!

 

БАШКИМ ТУРС

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Дервиш Цара бр. 4, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа