Filters
Пребарување
АВТО КОНТРОЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АВТО КОНТРОЛ е приватна станица за технички преглед и сервис на моторни возила

- Технички преглед
- Регистрација на возила
- Издавање меѓународни документи
- Сервис
- Шлеп служба

БЕЗБЕДНОСТА НА ПРВО МЕСТО!

Подетално за компанијата

 
станица за технички преглед и сервис на моторни возила

АВТО КОНТРОЛ

 

Компанијата АВТО КОНТРОЛ е приватна станица за технички преглед и сервис на моторни возила. Станицата ги исполнува сите национални и меѓународни стандарди за вршење на дејноста: контрола, технички преглед и регистрација на моторни возила.

Покрај овие услуги АВТО КОНТРОЛ во својот современо опемен сервис ги нуди сите услуги што се потребни за одржување на едно моторно возило, со најмодерна дијагностика и стручен тим целосно поветен на основното мото на компанијата – БЕЗБЕДНОСТА НА ПРВО МЕСТО.

Главен стремеж на младиот тим професионалци во АВТО КОНТРОЛ е постојано да ја имаме најсовремената опрема, да изгради пријатна атмосфера и да воспоставиме коректна соработка со секој клиент, нудејќи најниски цени. Се надеваме дека ќе бидете задоволни од нашите услуги и ве поттикнуваме за било каква помош да се обратите кај нашиот тим.

avto-kontrol-clubeconomy

- Хомологација на возила

- Техничко-експлоатациони услови за вршење на јавен превоз

- Полиси

Во скоп на АВТО КОНТРОЛ е отворена нова станица за технички преглед на возила, со проширен асортиман на услуги, во кој покрај за автомобили се врши технички преглед на товарни возила и на автобуси.

АВТО КОНТРОЛ, покрај технички преглед и сервис за возила, е и актредитирано инспекциско тело, техничка служба за хомологација и атест на возила. Ние сме единствената техничка слушба во Прилеп и околината за хомоологација и атест на возила, со најбрза постапка.

Постојано работиме врз подобрување на системот за управување со квалитетот и почитување на критериумите на стандардот МКC EN ISO 17020:2012.

avto-kontrol-clubeconomy

ХОМОЛОГАЦИЈА - ОДОБРУВАЊЕ НА ВОЗИЛАТА

avto-kontrol-clubeconomy

- Клима уреди

- Механика

- Електроника

- Дијагностика

- Декарбонизација на котор

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Орде Чопела бр. 183, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)48/551 900

+389 (0)75/200 061

+389 (0)70/898 788 - Сервис

+389 (0)78/500 099 - Шлеп служба

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-а Даниела


Мапа

Документи

ХОМОЛОГАЦИЈА - ОДОБРУВАЊЕ НА ВОЗИЛАТА

ХОМОЛОГАЦИЈА - ОДОБРУВАЊЕ НА ВОЗИЛАТА

Преземи