Filters
Пребарување
А КВАДРО

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата А КВАДРО се занимава со производство на:

- Венецијанер алуминиумски ролетни 
- Вариолајт завеси
- Роло завеси
- Зебри
- Панелни завеси...

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Компании заинтересирани за продавање на нашите производи и субјекти кои имаат потреба од внатрешно уредување на прозорците

Подетално за компанијата

 
Внатрешно уредување на простори

А КВАДРО

 

А КВАДРО е компанија која се занимава со производство на венецијанер, вариолајт, роло и панелни завеси, зебри и слични производи за внатрешно уредување на прозорци.

А КВАДРО е основана во 2001 година. Лоцирана е во сопствен објект во тивката, речиси рурална, индустриска зона Ново Село, одалечена не повеќе од 5 километри од центарот на Скопје.

Продукцискиот капацитет на компанијата се состои од автоматски машини, сместени во две големи хали, заедно со останатата опрема, алати и други елементи неопходни за секоја високо-квалитетна производствена компанија во дејноста на третман на прозорци. Канцеларискиот простор вклучува и изложбен салон во кој може да се видат повеќето производи.

Целта на А КВАДРО е на пазарот да понудиме квалитетни производи, да се грижиме за своите купувачи, како и да ги следиме светските трендови во дејноста на третирање прозорци.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Шар Планина бр. 24, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Милан Бранѓолица


Мапа