Filters
Пребарување
АКВАБАР доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

AQUABAR е официјален дистрибутер на брендот ГОРСКА и увозник на висококвалитетни диспанзери за вода за домашна употреба

Вршиме дистрибуција на галони од 19л полнети со ГОРСКА вода

Нашата цел е да доставиме здрава и чиста вода за пиење во вашиот дом и вашето работно место

Повеќе од 125,000 задоволни потрошувачи ги користат нашите услуги

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008
HACCP

Подетално за компанијата

AQUABAR

AQUABAR е официјален дистрибутер на брендот ГОРСКА и увозник на висококвалитетни диспанзери за вода за домашна употреба. Вршиме дистрибуција на галони од 19л полнети со ГОРСКА вода.

Нашата цел е да доставиме здрава и чиста вода за пиење во вашиот дом и вашето работно место. Од 2006 па наваму, повеќе од 125,000 задоволни потрошувачи ги користат нашите услуги.

aquabar-clubeconomy
aquabar-clubeconomy

КВАЛИТЕТНА И ЗДРАВА ВОДА

ГОРСКА е висококвалитетна минерална вода која извира во една од најчистите еколошко незагадени средини на Балканот. Изворот Трнскот се наоѓа на 1100 м надморска висина во пределите на планината Кожуф. ГОРСКА содржи природен баланс на магнезиум и калциум и низок процент на минерали и концентрација на сув остаток од само 168 мг/л. Поради нискоминералниот состав, конзумацијата на ГОРСКА е дозволена во неограничени количини во текот на денот. ГОРСКА е единствената изворска вода во Македонија која подлежи на редовна контрола од страна на водечкиот европски институт “SGS INSTITUT FRESENIUS” од Германија.

ГОРСКА е вистинскиот избор за Вас и здравјето на вашето семејсво.

КВАЛИТЕТНА И БРЗА УСЛУГА

19 литарските галони на Аквабар се изработени од поликарбонатна повратна амбалажа и немаат никакво штетно влијание на водата.

Со цел да се одржи квалитетот на водата, неопходно е да се врши санитизација на диспанзерите за вода на секои 6 месеци.

Доставата на вода се врши до адресата која што ќе ја наведете на територијата на Скопје најдоцна 24 часа од вашата нарачка.

АКВАБАР врши сервисирање на диспанзерите за вода како и нивна санитизација проследена со механичко и бактериолошко чистење.

aquabar-clubeconomy
aquabar-clubeconomy

ЧЛЕН НА WE

Watercoolers Europe е непрофитна организација која е основана во 1993 год и работи на интересите на индустријата за производство на диспанзери за вода.

WЕ асоцијацијата е препознатлива низ Европа поради тоа што ги поттикнува своите членови да ги подобрат стандардите на квалитет на своите производи и услуги на многу повисоко ниво. Целта е да се обезбеди здрава и квалитетна вода за пиење на сите конзументи.

Аквабар е првата македонска членка во WЕ асоцијацијата.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Благоја Стефковски бр. 40, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа