Filters
Search
AGROSTART AGRICULTURAL COOPERATIVE

Main occupation

AGRICULTURAL COOPERATIVE AGROSTART deals with wholesale and retail of:

- All kinds of fertilizer
- Seed
- Stock feed
- PREMIKS, LIKRA from Austria, for house animals and ostriches

AGROSTART AGRICULTURAL COOPERATIVE

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

ЗЗ АГРОСТАРТ

ЗЗ АГРОСТАРТ е компанија основана уште во 1990 година. Од самиот почеток е ориентирана да ги задоволи потребите на потрошувачите во областа на агрокомплексот. За да ја реализираме оваа поставена цел ги развиваме сите сегменти, од: дистрибуција, услуги и трговија.

agrostart-clubeconomy
agrostart-clubeconomy

ПАРТНЕР НА УСПЕШНИТЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ

ЗЗ АГРОСТАРТ работи како увозник, генерален застапник и дистрибутер во Македонија и успешно соработува со повеќе компании за производство на минерални ѓубрива, различни видови концентрати, семеиња за земјоделски производи. АГРОСТАРТ е генерален застапник и увозник на премикси за сточна храна Likra од Линц, Австрија.

26 години постоиме за Вас

Продолжуваме со нашето работење во вертикално интегриран агробизнис, подржан од солидна историја на одржливост и раст. ЗЗ АГРОСТАРТ постојано го зголемува својот асортиман на производи и нејзиниот континуиран раст е наша обврска. Фокусот на компанијата е насочен кон долгорочни цели и стратегии, преку воведување нови производи и услуги, како и проширување на други пазари. Задоволување на потребите на потрошувачите е наша главна цел.

agrostart-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Сите видови минерални и органски ѓубрива

  • • Семенски материјали

  • • Сточна храна/p>

  • • Генерален застапник и увозник за сточна храна и премикси за сточна храна од компанијата LIKRA од Линц Австрија (готови смеси, суперсмеси и витаминско-минерални додатоци).

agrostart-clubeconomy

LIKRA

Компанијата LIKRA произведува готови смеси, суперсмеси и витаминско-минерални додатоци, со кои покрива 30 % од потребите на Австрија и извезува во десетина европски земји. Производите на LIKRA се со висок квалитет и претставуваат микс од избалансирани состојки, што на сточарите им гарантира врвни резултати.

agrostart-clubeconomy
agrostart-clubeconomy

CONTACT

Address

Street: Rezanovce Village,
1300 Kumanovo, Macedonia
City: Kumanovo
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map