Filters
Пребарување
АГРОМЕТАЛ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АГРОМЕТАЛ се занимава со производство на запчаници, редуктори, транспортна опрема (елеватори), градежна опрема, опрема за рударство, процесна опрема за прехрамбената индустрија и винарството, опрема за тутунски комбинати
Изработка на поединечни машински елементи, главно назабени, за графичката, текстилната индустрија - ткајачници, каменоломи...

  • Цилиндрични запчаници метод на FELLOWS и PFAUTER (од ф10 до ф3500мм)
  • Конусни запчаници – метод на GLEASON
  • Полж и полжни запчаници (ГЛОБОИДНИ)
  • Нажлебани вратила (по DIN 5480:5482)
  • Термичка обработка – капацитет: 600х600х1000мм до 1300  ̊C

АРИЉЕМЕТАЛ - Производство на штрафовски стоки, во најразлични димензии, форми и квалитет на цврстина

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

АГРОМЕТАЛ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

АГРОМЕТАЛ

АГРОМЕТАЛ дооел Скопје е производствено претпријатие основано 1992 година, со основна цел производство на резервни делови и опрема за винарската индустрија, за потоа да ги прошири своите услуги и за други стопански гранки.

Основна дејност е производство на запчаници, редуктори, транспортна опрема (елеватори), градежна опрема, опрема за рударство, процесна опрема за прехрамбената индустрија и винарството, опрема за тутунски комбинати, како и изработка на поединечни машински елементи, главно назабени за во графичката индустрија, текстилната индустрија - ткајачници, каменоломи...

agrometal-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Претпријатието брои 15 вработени од кои 70 проценти се директно вклучени во производствениот процес. Директните учесници во производството се потврдени и докажани висококвалитетни мајстори, со повеќегодишно работно искуство.

Локацијата на АГРОМЕТАЛ дооел е во Скопје, има 2000 метри квадратни работен простор со административен дел, производствен погон и магацински простор за репроматеријали и готови производи. Освен тоа компанијата има канцеларии и испостави во Битола и Кавадарци, претставништва во Софија - Бугарија и во Загреб – Хрватска.

Опремата во нашите производни погони е обезбедена од светски познати и признати производители.

agrometal-clubeconomy

АРИЉЕМЕТАЛ

Во состав на АГРОМЕТАЛ од неодамна работи и фабриката АРИЉЕМЕТАЛ од Ариље, Србија, која на пазарот во регионот е позната по производството на широка палета штрафовски стоки, во најразлични димензии, форми и квалитет на цврстина, во стандардна и специјална изработка. Фабриката АРИЉЕМЕТАЛ е познат бренд во металската индустрија уште од времето на југословенскиот пазар, а од минатата година АГРОМЕТАЛ ја откупи оваа српска фабрика со што го зголеми асортиманот на своите производи во доменот на штрафовските стоки, како и учеството на пазарот во овој сегмент на металската индустрија.

agrometal-clubeconomy

СОРАБОТКА

Бележиме успешна соработка со:

  • • HWK - Hauneck Unterhaun

  • • Werkzeng & Formenbau од Германија, производител на алати (специјално за производителите од автомобилската индустрија)

agrometal-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Трајковски бр. 10 a, 1000 Скопје
П. Фах 94, 1024 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи