Filters
Search
AGROLAND

Main occupation

AGROLAND deals with drilling of wells:

- Drilling machine with a width of F 170 mm, to a depth of 50 m
- Drilling machine with a width of F 250 mm to a depth of 150 m
- Drilling machine with a width of F 500 mm to a depth of 300 m
- A possibility of making geothermal wells up to 1000 m depth

AGROLAND

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

АГРОЛАНД

Компанијата АГРОЛАНД од Куманово е формирана во 2007 година и денес е претставувана од г-ѓа Верица Стојановска, како управител. Компанијата е формирана со германско искуство кое го има стекнато основачот г-дин Оливер Стојановски кој повеќе години работел во оваа држава.

agroland-busenje-voda-clubeconomy
agroland-busenje-voda-clubeconomy

МАШИНИ ЗА БУШЕЊЕ БУНАРИ

Компанијата АГРОЛАНД во моментов располага со три машини за бушење бунари, со различен капацитет. Оваа опременост ни дава можност да изведуваме геотермални бушења со длабочина од 50 до 300 метри. Изведуваме геотермални бушотини на цела територија на Македонија.

КАПАЦИТЕТ

Нашата најмала машина има капацитет на бушење до 50 метри длабочина и широчина на бунарот од Ф 170 мм. Втора машина буши до широчина на бунар од Ф 250 мм и длабочина до 150 м. Нашата најголема машина има капацитет на бушење со широчина од Ф 500 мм и длабочина до 300 метри.

agroland-busenje-voda-clubeconomy
agroland-busenje-voda-clubeconomy

ГЕОТЕРМАЛНИ БУШОТИНИ

Доколку сте заинтересирани за геотерманлни бушотини со поголеми длабочини, дури и до 1000 метри, исто така, можете да ни се обратите на +389 (0)70/ 211 850, ќе можеме да ви излеземе во пресрет. АГРОЛАНД Има воспоставено соработка со некои странски компании, со кои заедно можеме да реализираме бушења до поголеми длабочини.

CONTACT

Address

Street: St. Vasko Karangelevski 47, 1300 Kumanovo, Macedonia
City: Kumanovo
Country: Macedonia


Social media

Contact person

Oliver Stojanovski


Map