Filters
Search
AGRO GUMA

Main occupation

Компанијата АГРО ГУМА се занимава со продажба на гуми за трактори, земјоделска механизација и големи градежни машини, од следниве брендови:

- Cultor Tires
- Petlas
- Mitas
- Kabat

AGRO GUMA

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. 133 No. 8, Idrizovo, 1043 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)2/2521 777

Social media

Contact person
Map