Filters
Пребарување
АДА ФАЛКЕ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АДА ФАЛКЕ е компанија која се занимава со:

- Изнајмување на преносни тоалети и одржување на нивната хигиена со специјални возила
- Достава при нарачка и подигање при одјава
- Тоалети за кампување

Секогаш подготвени за соработка.

 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни фирми, организатори на манифестации и забави, јавни паркиралишта...

АДА ФАЛКЕ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Венјамин Мачуковски бр. 5/1-13, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа