Filters
Пребарување
6-ти ОКТОМВРИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ПРОДАВНИЦА ХРИМАКС

- Резервни делови за апарати за домаќинство
- Електроматеријали, расветни тела
- КП ормари и ормари за струја
- Санитарии, одвод, довод
- Лагери

Компанијата 6-ти ОКТОМВРИ се занимава и со производство на купатилски и кварцни греалки

6-ти ОКТОМВРИ дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Кузман Јосифовски бр 128, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/246 832

Социјални медиуми

Лице за контакт

Христијан Тасески


Мапа