Filters
Пребарување
ВУРТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

WURTH Македонија

Веќе 25 години на македонскиот пазар ги промовираме принципите на претприемништво, пазарна економија и редовно воведуваме технички иновации и квалитетни решенија во областа на професионален рачен, електричен и пневматски алат, производи за обработка на материјали, заварување, техничка хемија, опрема за лична заштита, како и широк асортиман на завртки и други артикли во согласност со DIN стандардот.

Online продавница

СЕРТИФИКАТИ

DIN EN ISO 9001
DIN EN ISO 14001
KTA 1401

Подетално за компанијата

 
75 ГОДИНИ WURTH

25 ГОДИНИ WURTH МАКЕДОНИЈА

 

Проверете зошто повеќе од 3,5 милиони професионални купувачи ширум светот и повеќе од 10.000 купувачи во Македонија избираат WURTH квалитет. Веќе 25 години на македонскиот пазар ги промовираме принципите на претприемништво, пазарна економија и редовно воведуваме технички иновации и квалитетни решенија во областа на професионален рачен, електричен и пневматски алат, производи за обработка на материјали, заварување, техничка хемија, опрема за лична заштита, како и широк асортиман на завртки и други артикли во согласност со DIN стандардот.

БРЕНДОВИ

Покрај основниот, многу препознатлив бренд, кој истовремено е и име на компанијата, WURTH го прошири својот продажен асортиман со под-брендови, од кои секоја за себе носи дополнителна информација за специфичноста на производите од таа група.

WURTH БРЕНДОВИ

Брендовите на компанијата WURTH претставуваат синоним за врвен квалитет и сигурност на професионалниот алат и опрема за монтажа. Тоа се производи со највисок квалитет и највисоки перформанси, како што се: ZEBRA – рачниот алат, ASSY – револуционерната завртка, WURTH MASTER – електричните, батериските и пневматските алати, RED LINE – дисковите за сечење, HSS бургиите и рачениот алат, TRIATLON – производите за подмачкување, ORSY – иновативниот систем за поставување и складирање на производите.

БРЕНДОВИ POWERED BY WURTH

Поради спефицичноста на пазарот на Јужна, Југоисточна и Источна Европа, компанијата WURTH од овие територии осмисли пазарни марки кои опфаќаат групи производи кои обично не се застапени во основниот WURTH асортиман. Зад овие локални брендови, исто така стои квалитетот на моќната Групација WURTH. Во оваа група се брендовите: FARM – градинарски и земјоделски алат, LAGUNA и CORNAT – санитарна програма, WORKSHOPR – алати со стандардни перформанси, UTILI – мали куќни апарати.

ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС

Сите производи од асортиманот на WURTH имаат соодветна гаранција, обезбеден сервис и резервни делови во гарантен рок и законски вонгарантен рок.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Централа на WURTH во МАКЕДОНИЈА
Ул. 20, бр. 39, село Бразда, Чучер Сандево, 1011 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт