Filters
Пребарување
ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Коммпанијата ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ се занимава со:

- Проектирање и изведба на сите видови машински инсталации за системи за греење, ладење и вентилација
- Продажба на материјали и опрема за изведување на инсталации за греење, ладење и вентилација
- Материјали за изведување инсталации за водовод и канализација
- Професионални алати

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015

ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Компанија која се занимава со:

  • • трговија

  • • проектирање

  • • инженеринг

  • • изведување на инсталација за греење, климатизација, вентилација, соларни системи, водовод и индустриска програм на сите видови вентили и цевки.

ventil-trade-clubeconomy
ventil-trade-clubeconomy

Проектирање, инженеринг, изведба

ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ нуди проектирање и изведба на сите видови машински инсталации кои ги опфаќаат системите за греење, ладење и вентилација. ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ нуди широк спектар на ефикасни енергетски системи за греење, вентилација и климатизација (HVAC), каде се гарантира сигурноста со висок степен на квалитет.

Трговија

Со цел да ги задоволиме потребите на нашите клиенти сите овие години постојано ја прошируваме нашата палета на производи, следејќи ги новитетите на пазарот, за што остваривме долгогодишна соработка со светските познати брендови, како што се: BOSCH, GRUNDFOS, POLIX, GIACOMINI, TA IMI HYDRONICS, RAGALL, EURO HEAT, L'ISOLANTE K- FLEX, BPS CLIMA, IBP BANNINGER, AQUASYSTEM... и многу други.

ventil-trade-clubeconomy
Компанијата ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ е основана 1999 година, како подружница на реномираната словенечка  фирма ИКА, која работи уште од 1987 година. Во текот на годините совршенството е еднинствената цел кон која се стремиме. Целосно сме посветени на квалитетот, а најдобра потврда за тоа е добивањето на сертификатот ISO 9001.
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Првомајска бб, Пинтија, 1050 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа