Filters
Пребарување
ВЕКТОР ПРО дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВЕКТОР ПРО се занимава со изработка и монтажа на градежна столарија

- Сигурносни врати
- ПВЦ прозорци и врати
- Алуминиумски прозорци и врати
- Секаков вид застаклување
- Алуминиумски ролетни
- Комарници

ВЕКТОР ПРО дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ПРОСТОР ВО КОЈ ЖИВЕЕМЕ

Станот или куќата за секој од нас се повеќе од место каде што домуваме. Тоа е простор во кој живееме, го поминуваме слободното време и се релаксираме со семејството.

Види повеќе
vektor-pro-clubeconomy

МАКСИМАЛЕН КОМФОР

Поради тоа е многу важно нашиот животен простор да биде проектиран така што да може да ни овозможи максимален комфор и сигурност. Меѓу архитектонските елементи што придонесуваат за стилот на вашиот дом, бездругосе, и прозорците и вратите, кои треба да бидаат со висок квалитет, со што ќе ви обезбедат најдобра термо/звучна изолација, енергетска ефикасност...

Види повеќе
vektor-pro-clubeconomy

СИГУРНОСНИ ВРАТИ

Но, кога е во прашање сигурноста во вашата куќа или стан, никогаш не можете да бидете премногу претпазливи.За жал, криминалот е се во поголем пораст и голем број луѓе се чувствуваатсе помалку безбедни. Докажано е дека се повеќе крадци влегуваат најчесто од влезната врата. Затоа од голема важност е да имате добра сигурносна врата. Нашите сигурносни врати ќe ви овозможат да чувствувате мир,сигурност и заштита од било каков неодобрен влез во вашата куќа. Со сигурносна врата ќе можете да спиете мирно и Вие и вашето семејство.

Види повеќе
vektor-pro-clubeconomy

ГИ ЗАДОВОЛОВАМЕ И НАЈСПЕЦИФИЧНИТЕ БАРАЊА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ

Основна цел на ВЕКТОР ПРО е да Ви обезбеди сигурност и безбедност во домот, одлична звучна и термичка изорација и да обезбеди подобар визуелен изглед, по желба на клиентот, а со тоа и поголемо чувство на задоволство. Наши главни потрошувачи се клиенти кои имаат потреба од производи изработени од високо квалитетени материјали, кои се тестирани и докажани, клиенти кои имаат потреба од изработка на производи по однапред земени димензии, со боја и дизајн по желба, и нарачка изработени посебно за нив. На овој начин ги задоволуваме и најспецифичните барања и очекувања на потрошувачите.

Види повеќе
vektor-pro-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Партизански одреди бр. 70 б
ДЦ Алуминка лок. бр.20, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Габриела Станковска


Мапа

Документи