Filters
Пребарување
ТРИО КОНСАЛТИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

 

Друштвото за ревизија и консалтинг ТРИО-КОНСАЛТИНГ доо Гевгелија овозможува услуги од областа на:

- Ревизија
- Сметководство
- Консалтинг
- Вештачење
- Проценки
- Даночно советување
- Контролинг
- Пресметка на плата

ТРИО КОНСАЛТИНГ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ТРИО-КОНСАЛТИНГ

Друштвото за ревизија и консалтинг ТРИО-КОНСАЛТИНГ ДОО Гевгелија е основано во февруари 1999 година. Со своето речиси дваесетгодишно постоење и традиција им овозможуваме на нашите клиенти услуги од областа на ревизијата, сметководство, консалтинг, даночно советување.

Со високо обучен тим, пристап кој исклучиво е насочен кон клиентите и оптимално разбирање на нивните бизнис и бизнис потреби, постоиме за заедничко остварување на нивните и нашите цели.

trio-konsalting-clubeconomy
РЕВИЗИЈА
Законска ревизија
 • - Ревизија на финансиски извештаи

Договорна ревизија
СМЕТКОВОДСТВО
 • - Екстерно сметководство

 • - Подготовка на финансиски извештаи согласно МСФИ и МСС

 • - Водење на деловни книги

ПРОЦЕНКИ
 • - Вршење проценка на деловни субјекти

КОНТРОЛИНГ
 • - Финансиски контролинг/анализа

 • - Анализа и извештаи дизајнирани за потребите на клиентот

 • - Планирање, оцена на годишни финансиски резултати

ВЕШТАЧЕЊЕ
 • - Вештачење од областа на материјално, финансиско и сметководствено работење

ДАНОЧНО СОВЕТУВАЊЕ
 • - Даночен консалтинг

 • - Пресметка на даночни обврски

 • - Оптимализација на даночно оптеретување

КОНСАЛТИНГ
 • - Спојување и стекнување

 • - Изработка на бизнис план

 • - Подготовка на проекти

 • - Управување со ризици

 • - Основање на друштво

 • - Длабинско економско-финансиска анализа

 • - Менаџмент консалтинг

 • - Обука

ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА
 • - Пресметка на плата за домашни компании

 • - Изготвување на месечни извештаи

 • - Изготвување на годишен извештај

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маршал Тито бр. 97, 1480 Гевгелија
Подружница во Скопје - Ул. Јани Лукровски бр. 5/093,
ДТЦ Автокоманда л. 93
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Здравко Петров +389 (0)70/218 349
Ивана Петрова +389 (0)70/686 300


Мапа