Filters
Пребарување
СТЕД КОМЕРЦ
Е-пошта: contact@sted.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

СТЕД КОМЕРЦ - Професионално одржување на хигиената

- Деловни/станбени простории
- Објекти со поголеми површини
- Машинско чистење подови
- Достапни и недостапни стакла
- Фасади, тенди, настрешници
- Влезови од згради

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015
ISO 45001 : 2018

Подетално за компанијата

СТЕД КОМЕРЦ

СТЕД КОМЕРЦ  дооел Скопје е претпријатие за одржување на хигиена во деловни и станбени простории, кое веќе 32 години е присутно во Македонија, пренесувајќи го искуството од западноевропските земји, како што е Шведска. Со својата менаџерска, техничко-технолошка и кадровска структура на високо квалификувани хигиеничари од секаков профил, нашата компанија е максимално подготвена да одговори на сите предизвици од областа на хигиената.

sted-komerc-clubeconomy
sted-komerc-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Константното подобрување на квалитетот на услугата преку предвидување, следење и задоволување на потребите на потрошувачите, како и редовното вложување во современа опрема, машини и еколошки средства, претставува клуч за успешното работење и конкурентност на пазарот. СТЕД КОМЕРЦ денес прерасна во компанија со над 200 вработени, со сопствен деловен објект и магацински простор, опрема со современ возен парк, најсовремени машини и над 5000 задоволни клиенти, како во Скопје, така и низ целата територија на Македонија.

Најголемо задоволство ни е што како компанија имаме добиено голем број пофалби за врвниот квалитет на услугите кои ги нудиме, токму од вас и благодарение на тоа ја стекнавме довербата на голем број задоволни корисници на нашите услуги.

СТАНДАРДИ

Задоволството на клиентите го постигнуваме преку комплетно извршување на услугата со професионално обучени хигиеничари, согласно имплементираниот стандард за квалитет ISO 9001:2008. За постигнување на врвни резултати користиме висококвалитетни професионални материјали и опрема, како и еколошки биоразградливи средства од врвни производители, со што водиме грижа за заштита на животната средина, согласно имплементираниот стандард ISO 14001:2004.

sted-komerc-clubeconomy
sted-komerc-clubeconomy

УСЛУГИ

СТЕД КОМЕРЦ дооел ги нуди следните услуги:

  • • Континуирано чистење на деловни/станбени простории

  • • Генерално чистење на објекти со поголеми површини

  • • Машинско чистење подови

  • • Чистење на достапни и недостапни стакла

  • • Чистење на фасади, тенди, настрешници

  • • Чистење на влезови од згради

ЗАДОВОЛНИОТ КОРИСНИК НА УСЛУГАТА СОЗДАВА НОВИ КЛИЕНТИ!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ордан Пиперката бр. 12 А,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3120 445

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа