Filters
Пребарување
СПС Инженеринг
WWW: www.sps.mk
Е-пошта: info@sps.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

SPS Engineering е компанија специјализирана во полето на обезбедување на безбедни и сигурни решенија за континуирано и непрекинато напојување со електрична енергија. Како за потребите на системи со висок приоритет и постојана потреба за стабилно напојување, така и за секојдневни апликации кај мали и големи бизниси за заштита на постојната опрема, SPS Engineering е во можност да обезбеди комплетни и сигурни решенија за резервни и непрекинати напојувања

Подетално за компанијата

SPS Engineering

SPS Engineering е компанија специјализирана во полето на обезбедување на безбедни и сигурни решенија за континуирано и непрекинато напојување со електрична енергија. Како за потребите на системи со висок приоритет и постојана потреба за стабилно напојување, така и за секојдневни апликации кај мали и големи бизниси за заштита на постојната опрема, SPS Engineering е во можност да обезбеди комплетни и сигурни решенија за резервни и непрекинати напојувања.

sps-inzenering-clubeconomy
sps-inzenering-clubeconomy

обезбедување безбедна и сигурна енергија

SPS Engineering е специјализирана компанија во областа на обезбедување безбедна и сигурна енергија. Без разлика дали станува збор за високо критични апликации за напојување или за секојдневни потреби за стабилно и континуирано снабдување со електрична енергија, SPS Engineering обезбедува целосни и сигурни решенија за непрекинато и резервно напојување. Поттикнат од овие барања на пазарот SPS Engineering нуди енергетски системи кои имаат исклучителна сигурност во работењето, врвна технологија и докажани перформанси.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Анкарска бр. 33, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3052 345

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа