Filters
Пребарување
СЕКТРОН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СЕКТРОН е лидер во продажбата, дизајнот, дистрибуцијата и имплементација на системи за безбедност. Нудиме широк спектар на:

- Алармни системи 
- Системи за видео надзор
- Детекција и дојава на пожар
- Контрола на пристап
- Комуникациски системи
- Хотелски системи за безбедност
- Полициска опрема
- Периметарска заштита 
- Радио телекомуникација

Подетално за компанијата

СЕКТРОН

Компанијата СЕКТРОН дооел е регистрирана во август 2005 година, во Скопје. Почнавме со идејата да понудиме безбедност на нашите клиенти, во согласност со нивните желби и побарувања. Во чекор сме со најновите технологии, кои се нудат, како каj нас, така и во развиените земји во светот. Зголемениот број на нашите клиенти го потврдува квалитетот на производите и услугите што ним им ги нудиме. СЕКТРОН дооел го зацврсти своето место како лидер во областа на продажбата, дизајнот, дистрибуцијата и имплементација на системите за безбедност.

sectron-clubeconomy
sectron-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Компанијата е основана како сестринска фирма на Sectron security &communications Ltd од Софија. Нудиме широк спектар на алармни системи, системи за видео надзор, детекција и дојава на пожар, контрола на пристап, комуникациски системи, хотелски системи за безбедност, полициска опрема, периметарска заштита и радио телекомуникација. Нашата комплетна услуга се состои од проектирање, продажба, инсталација/монтажа, поддршка и сервис на опремата. Сето ова го извршуваат високо квалификувани вработени во компанијата.

sectron-clubeconomy
sectron-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васил Ѓоргов бр. 5, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи

Ценовник за контрола за густина на луѓе и детекција на маски

Ценовник за контрола за густина на луѓе и детекција на маски

Преземи
Ценовник за контрола на пристап со интелигентни функции

Ценовник за контрола на пристап со интелигентни функции

Преземи