Filters
Пребарување
РУСКИ ТРАНС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РУСКИ ТРАНС се занимава со меѓународен патен транспорт до сите европски земји и од нив до Македонија. Компанијата ги поседува сите потребни дозволи за непречен влез во ЕУ, а стоките што се превезуваат се осигурани со ЦМР осигурување. Располагаме со нови современи возила кои го исполнуваат EKO 6 стандардот.

РУСКИ ТРАНС доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
услуги во меѓународниот транспортот

РУСКИ ТРАНС

 

Компанијата РУСКИ ТРАНС дооел е реномиран субјект во давањето услуги во меѓународниот транспортот, со висок професионализам и квалитет според светските стандарди. Развојниот пат на РУСКИ ТРАНС започнува во 1992 година, кога е формирана компанијата, која на почетокот беше активна во повеќе дејности, обидувајќи се да го најде своето вистинско место на пазарот.

Oд 2000 година приоритетна дејност на РУСКИ ТРАНС е превоз на стоки во патниот сообраќај. Во тој период почнавме со интензивно континуирано инвестирање во возниот парк и обуки на вработените, со цел да станеме компанија која ефикасно ги извршува и најсложените барања на клиентите во транспортот, во стриктно дефинирани рокови и со максимална безбедност. Тоа беше веднаш забележано и поздравено од клиентите кои не го кријат своето задоволство.

РУСКИ ТРАНС нуди широк опсег на услуги од областа на транспортот. Врши транспорт од Македонија, Албанија и Косово до сите европски земји и обратно. Располагаме со нови современи возила кои го исполнуваат ЕКО 6 стандард, ги поседуваме сите потребни дозволи за непречен влез во ЕУ, а стоките који ги превезува се осигурана со ЦМР осигурување.

Транспортот го реализираат професионални возачи со долгогодишно искуство, координирани од високо-kвалификуван менаџерски тим од областа на меѓународниот транспорт и шпедитерството.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Железничка бр.14, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Никола Јованоски


Мапа