Filters
Пребарување
ПРЕМИУМ М дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПРЕМИУМ М се занимава со производство, пакување и трговија со зрнести производи

- Кикиритки
- Фстаци
- Индиски ореви
- Леблебија
- Семки од тиква
- Ореви
- Лешници
- Пченица
- Пченка
- Грав
- Леќа
- Суви сливи...

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

ПРЕМИУМ М дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Мечкин Камен бр. 100, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)76/345 435

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа