Понуда - Побарувачка
Панелни системи за огради и системи за лизгачки врати Оградите се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, истите се галванизирани и бојадисани со електростатична боја. Висок квалитет и најсовремен дизајн за сите видови стамбени и деловни објекти.
Оградите доаѓаат во комплет со целата потребна опрема, што значи дека немате дополнителни трошоци.
Р-МЕТАЛИКА - Скопје
Трговија и производство на амбалажа за овошје и зеленчук
Секаков вид картонски гајби, Картонски кутии
Секаков вид амбалажа за палетирање (ќош лајсни, трака за палетирање, муниција за палетирање, машинки за палетирање)
Пластична амбалажа, (пластични ќош лајсни, пластични канчиња за пакување, пластични подлошки за калибрирање на овошје и зеленчук)
Пластични мрежи за овошје и зеленчук
АМБАЛАЖНИ СЕРВИС дооел - Струмица
МАКБАТ - главен увозник и дистрибутер за Македонија за акумулаторите за возила и камиони DURACELL AUTOMOTIVE
Mаксимална издржливост и живот, максимална моќност во екстремни ситуации
Duracell батериите се конструирани за да обезбедат максимални перформанси и сигурен почеток секој ден и во сите услови.
МАКБАТ доо - Скопје
Тел: +389 (0)2/278 30 30
+389(0)2/278 20 30

makbat@on.net.mk
www.akumulatori.com.mk
www.makbat.
clubeconomy.mk

Компанијата ЛОТУС-М се занимава со продажба на играчки, опрема и производи за деца и бебиња
- Високо квалитетни бебешки колички со ултра модерен дизајн
- Бебешки кревети
- Најголем асортиман на автомобили и мотори на акумулатор, со најповолни цени
- Играчки за сите возрасти
- Летна програма, базени Intex...
ЛОТУС-М - Струмица
Издавачка куќа, печатница и книжарница.
Издавање на речници: англиски, германски, француски, италијански, грчки, шпански, бугарски и албански, турски
Разговорници: англиски, германски, француски, италијански, грчки, шпански, албански, руски и турски, холандски
Прирачници со CD: англиски, германски, грчки албански, италијански и француски.
Лексикон на странски зборови и изрази; - речник на компјутерски термини.
ВЕНЕЦИЈА - Штип
Тел: +389 (0)32/382 303
+389 (0)70/210 384

k_venecija@t.mk
www.venecija.mk
www.venecija.
clubeconomy.mk

Опрема за греење, Опрема за климатизација, вентилација
Опрема и материјали за водовод и канализација од компаниите: hakan PLASTIK, VAG Armaturen Gmbh, +GF+, VIKING JOHNSON
Обновливи извори на енергија
Увозници сме на пумпи од програмата на WILO, како и на комплетната програма од производителите: IMI International, Pneumatex и TA.
ТЕТРА дооел - Битола
Тел: +389 (0)47/242 521
+389 (0)75/435 942

info@tetra.com.mk
www.tetra.com.mk
www.tetra.
clubeconomy.mk

1 од 676
Добивај newsletter
Компас