Filters
Пребарување
ПОДГОРКА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ПОДГОРКА е еден од водечките дистрибутери на територијата на Македонија за млечни производи, замрзнати и свежи говедски производи, замрзнато пилешко месо, конзервирани производи и замрзнат зеленчук.

Дистрибутер за ZELENE DOLINE ( Млекарна Целеиа – Словенија),  Z′DEŽELE – ( Цељске Меснине, Словенија), MENPROM (Босна и Херцеговина), MADI (Тешањ, Босна и Херцеговина), FLORA (Пик Бечеј, Србија), T.BOER & ZN (Холандија)

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008
HACCP

Подетално за компанијата

ПОДГОРКА

Компанијата ПОДГОРКА дооел Струга е основана во април 1991 година. Во текот на својата долгогодишна работа ПОДГОРКА постојано се надоградува и денес е еден од водечките дистрибутери на територијата на Македонија на:

  • • Пилешко замрзнато и свежо месо

  • • Пилешки и говедски трајни и полутрајни сувомеснати производи

  • • Млечни производи (кашкавали, ферментирани производи и путер)

podgorka-clubeconomy

КАПАЦИТЕТ

ПОДГОРКА со своите вработени, работниот процес го извршува во сопствен деловен простор од 750 м², кој се состои од магацинскиот простор со 4 комори за одржување и 2 комори за замрзнување, како и деловни канцеларии.

podgorka-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Својата професионалност во работењето ја оддржуваме со сопствен возен парк од: 8 климатизирани возила за дистрибуција на производите, како и 4 возила за мал транспорт и 6 возила за комецијалистите.

Согласно законските прописи ПОДГОРКА ги има имплементирано HACCP и ISO 9001:2008 стандардите, како и други сертификати добиени за квалитет на производите и за дистрибуција на македонскиот пазар.

podgorka-clubeconomy
podgorka-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Туристичка бб, 6330 Струга
Град: Струга
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)46/786 963

+389 (0)46/784 558

+389 (0)70/212 094 - Исеин 

Социјални медиуми

Лице за контакт

Ардијана Асоска


Мапа

Документи