Filters
Пребарување
ПИЛОТ ТРАВЕЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Патување по високи стандaрди - Туристичка агенција ПИЛОТ ТРАВЕЛ
Летувања
Зимување
Празнични понуди
СПА туризам
Најевтини авио билети за сите светски дестинации

Постојана членка на меѓународната асоцијација IATA

СЕРТИФИКАТИ

IATA лиценца

ПАТУВАЊЕ ПО ВИСОКИ СТАНДAРДИ - Туристичка агенција ПИЛОТ ТРАВЕЛ
Нашата понуда

Подетално за компанијата

 
Туристичка агенција

ПИЛОТ ТРАВЕЛ

 

Кога ќе се спомне Туристичка агенција ПИЛОТ ТРАВЕЛ првата асоцијација е - ПАТУВАЊЕ ПО ВИСОКИ СТАНДAРДИ. Уште од самиот почеток, се стремиме кон достигнување и имплементирање на повисоки стандарди во туристичкото работење, по углед на реномираните туроператори во регионот. ПИЛОТ ТРАВЕЛ постојано инвестира во професионална едукација на својот персонал, упатувајќи го во етаблираните тренинг центри за сертифицирана и стручна обука, во регионот. Благодарејќи на таа посветеност и истрајност во професионалната определба, Туристичката агенција ПИЛОТ ТРАВЕЛ меѓу првите во Македонија стана постојана членка на меѓународната асоцијација IATA. Добивањето на IATA лиценцата, за нас значеше признание и поттик да продолжиме по замислениот пат на професионално градење и постојано подигање на очекуваниот праг на квалитетот на услугите на туроператорите во Македонија.

Постојана членка на меѓународната асоцијација IATA

Види повеќе
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Иво


Мапа