Filters
Пребарување
ПАНОРАМА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПАНОРАМА дооел е производител и преработувач на: 
- Сите видови јаткасти и зрнести плодови
- Семиња
- Сушени овошја
- Зачини
- Житни плодови
Природна и здрава храна - грицкајте и уживајте

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

Подетално за компанијата

 
Природна и здрава храна - грицкајте и уживајте

ПАНОРАМА ОХРИД

 

ПАНОРАМА дооел - Охрид е производител и преработувач на сите видови јатки, зрнести плодови, семиња, сушени овошја, зачини и житни плодови.

ПАНОРАМА дооел е формирана во 1989 година како трговско претпријатие за потоа да се преструктурира во производстветно преработувачка компанија.

Имаме сопствена дистрибуција во сите градови низ Македонија.

Во промет имаме пуштено повеќе од 200 производи и постојано работиме на развивање нови, односно ширење на асортиманот. Производите спаѓаат во групата на здрава храна.

Извезуваме во повеќе држави како што се: поранешните југословенски републики, земјите од Европската унија и САД.

Со гордост можеме да кажеме дека сме неприкосновени во оваа бранша на овие простори.
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 15-ти Корпус бб, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа