Filters
Пребарување
ОВЕ СТЕЕЛ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ОВЕ СТЕЕЛ доо се занимава со производство, продажба и репарација на ролери за подвижни ленти

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007

Подетално за компанијата

ОВЕ-СТЕЕЛ

ОВЕ-СТЕЕЛ е водечки снабдувач на квалитетни конструирани транспортни тркала и додатоци. Целта на компанијата е да обезбеди висок квалитет на конструирани производи на пазарите на меѓународно ниво со конкурентни цени. Ние имаме соработка со светски реномирани производители, за да помогнат во исполнувањето на оваа филозофија.

ove-steel-clubeconomy
ove-steel-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

ОВЕ-СТЕЕЛ се ангажира со цел да развие квалитетни ролери кои најчесто ги користат стандардите ISO и DIN. Со големи капитални инвестиции компанијата произведува висококвалитетен производ за глобалниот пазар и продолжува да инвестира во машини и подобрувања во производствените техники за да овозможи ефективни и квалитетни производи во иднина.

ОВЕ-СТЕЕЛ е компанија за дизајн и производство на сите видови подвижни ролери, и сите други делови, кои се користат во оваа технологија.

РОЛЕРИ

Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ, исто така, се произведени во екстра ниска тежина, која претежно се користи за долго корито и вратени ролери. Со оваа технологија, единствениот вратен ролер што нормално тежи 50 кг, сега може да биде произведен со маса не поголема од 21 кг. Ова се постигнува со користење на нашиот дизајн. Овие се користат главно за полначи и објекти каде достапноста е ограничена и персоналот има потреба од светлина на производот, за да не се повреди.

Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ може да се сметаат за долга употреба како конвенционални ролери во тешки услови.

ove-steel-clubeconomy
ove-steel-clubeconomy

ВИСТИНСКИ ИЗБОР!

Некои од нашите клиенти ги користат нашите ролери за транспорт на корозивни материјали. Ролерите на ОВЕ-СТЕЕЛ се тестирани без инциденти и во тој период се направени значајни подобрувања за понатамошно подобрување на запечатување на ефикасноста и крајниот век на ролерот.

Ние веруваме дека нашите ролери се вистинскиот избор за операции, заинтересирани за намалување на вкупните трошоци на сопственост преку продолжен работен век и намалени промени на распоред.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: с. Неготино Полошко - Индустриска Зона Гостивар, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Илија Матески


Мапа

Документи