Filters
Пребарување
ДГ НОВОГРАДБА доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ДГ НОВОГРАДБА е реномирана градежна компанија која се занимава со:

- Изградба на станови
- Изградба на деловни и индивидуални објекти
- Индустриски погони и други градби

При изградбата користиме квалитетни материјали од реномирани странски и македонски компании

ДГ НОВОГРАДБА доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ДГ НОВОГРАДБА

ДГ НОВОГРАДБА e реномирана градежна компанија која врши изградба на станови, деловни и индивидуални објекти, индустриски погони и други градежни објекти. Во самата изградба користиме квалитетни материјали од реномирани македонски и странски компании.

Види повеќе
dg-novogradba-clubeconomy

СОРАБОТКА

Последните 48 години ДГ НОВОГРАДБА има соработувано со многу луѓе, деловни партнери, инвеститори..., градејќи ги становите во кои тие живеат, деловните објекти во кои го реализираат својот бизнис, канцелариите во кои работат... Нашата историја продолжува да се пишува.

Види повеќе
dg-novogradba-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Докажаните способности и искуства во многу полиња кои ги стекнавме сите овие години, продолжуваме максимално да ги користиме за да оствариме врвен квалитет, со кој ќе бидат задоволни нашите клиенти и со кои ќе продолжиме да градиме цврсти врски со нив. Репутација што до сега ја стекна ДГ НОВОГРАДБА ни овозможува да имаме клиенти, вработени, партнери, добавувачи, инвеститори... кои ни веруваат и заради тоа сакаат да соработуваат со нас.

Види повеќе
dg-novogradba-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Босна и Херцеговина бр. 5,
П Фах 1085, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сашо Глигоров


Мапа

Документи