Filters
Пребарување
НИКОСАН - ЈЗ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата НИКОСАН - ЈЗ се занимава со увоз и дистрибуција на резервни делови за автомобили од реномирани фирми од Италија, Германија и Словенија, Велика Британија

Моторни масла: TOTAL, ELF, CASTROL, MOBIL, BMW, ARAL, VW, GM, FORD

НИКОСАН - ЈЗ дооел

Подетално за компанијата

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ

 • FLENNOR, Германија: ребрасти, канални, клинести ремени, греачи, брисачи, спони, јабучици

 • CORAM, Италија: лежишта, затегачи, друг лежишта

 • METELLI / GUTMANN, Италија: цилиндри и пумпи за кочници, пумпи за кумплуг, дискови, добоши

 • STOPPER, Италија: диск плочки и гуртни

 • EFFE / PERSEA, Италија: сајли за кумплуг, рачна кочница, километража, гас, саух, хауба, шаибни за клинест каиш

 • IMPERGOM, Италија: манжетни за зглоб, полуосовина, летва

 • PTZ, Словенија: бензински и потопни пумпи

 • AVEL, Словенија: платини, кондензатори, палци, разводни капи, кабли за свекици

 • ABRO, САД: авто козметика

 • Lukas, Велика Британија: авто сијалици

 • • WD-40 Original, В. Британија: оригинално WD-40, во пакување од 100 мл, 200 мл, 400 мл, туба од 5 литри

Подетално за компанијата

 
увоз и дистрибуција на резервни делови за автомобили

НИКОСАН-ЈЗ

 

НИКОСАН-ЈЗ е компанија чија основна дејност е увоз и дистрибуција на резервни делови за автомобили од Германија, Италија, Словенија, Велика Британија и САД, како и продажба на високо квалитетни авто делови за сите видови автомобили од директните производители на овие бредови.

Во текот на своето работење имаме изградено долгогодишна доверба со своите партнери, која, пред се, се темели врз високиот квалитет на производите, брзата испорака и прифатливите цени.

Соработуваме со повеќе од 500 продавници и сервиси за автомобили на целата територија на Македонија. НИКОСАН-ЈЗ во секој момент располага со над 7000 позиции на лагер.

Широкиот асортиман на производи кој го дистрибуира е потврда дека нашата фирма секогаш е ориентирана кон потребите на потрошувачите. НИКОСАН-ЈЗ зазема значителен дел од пазарот во што успеавме со долгогодишната соработка со своите деловни партнери и квалитетните производи што ги нудиме.

НИКОСАН-ЈЗ е семејна компанија, располагаме со сопствен деловен простор од 600 метри квадратни, кој се наоѓа на Ул. Хо Ши Мин бр. 220-б, во Скопје.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Хо Ши Мин бр. 220 - б, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа