Filters
Пребарување
НБ ХОТЕЛ & СПА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

NB HOTEL&SPA

Луксузен хотел во Тетово

 

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Видое Смилевски Бато бр. 111, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)44/343 344

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа