Filters
Пребарување
МУЛТИСПРИНТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Основна дејност на компанијата МУЛТИСПРИНТ е продажба на резервни делови за менувачи, деференцијали и сетови за квачило сакс, за камиони и автобуси

ЕURORICAMBI – Делови за мeнувачи, деференцијали и редуктори
SACHS – Сетови за квачила, потисни плочи, ламели,друк лагери и амортизери за кабина
ZF – Сетови сихрони за автоматски менувачи, електромагнетни вентили за менувачи и ретардри
INA/FAG – Лагери за менувачи и деференцијали
KONSBERG – Актуатор вентили и пумпи за шалтери 

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Сите сервиси, транспортни фирми кои имаат  потреба од резервни делови од нашата програма        

МУЛТИСПРИНТ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

МУЛТИСПРИНТ

Компанијата МУЛТИСПРИНТ е основана 2005 година. Од самото постоење нашата основна дејност е продажба на резервни делови за менувачи, деференцијали и сетови за квачило сакс, за камиони и автобуси. Нашите продукти се од реномирани производители, се со врвен квалитет и пристапни цени. За сите овие години успеавме да го зголемиме лагерот на производи за разни видови менувачи од типот на ZF, AS-tronik, и Mercedes, менувачи за камиони и автобуси. Исто така, во нашата палета на производи нудиме и оргинални сетови за квачила сакс за повеќе марки возила, како што се:

Multisprint-clubeconomy

ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

  • Делови за менувачи, диференцијали и редуктори

  • Сетови за квачила, потисни плочи, ламели, друк лагери и амортизери за кабина

  • Сетови синхрони за автоматски менувачи, електромагнетни вентили за менувачи и ретардри

  • Актуатор вентили и пумпи за шалтери

  • Лагери за менувачи и диференцијали

  • Семеринзи за менувачи и диференцијали

  • Вилушки и сетови за вилушки

  • Сетови за репарација на ретардери

  • Масла за менувачи и диференцијали

Multisprint-clubeconomy
Multisprint-clubeconomy

EURORICAMBI

Делови за менувачи, диференцијали и редуктори, совршено компатибилни со оригинални делови на Mercedes-Benz, ZF Transmissions, Volvo, Scania, DAF, MAN, Renault Trucks, Iveco, Dana (Eaton Axles), Fuller Transmissions, MERITOR (ROCKWELL), Caterpillar.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy

SACHS

Сетови за квачила, потисни плочи, ламели, друк лагери и амортизери за кабина. Комбинацијата на децениското искуство, бескомпромисната определба за квалитет и техничкиот пионерски дух гарантира дека секој производ SACHS заслужува етикета “премиум”.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy

ZF

Сетови синхрони за автоматски менувачи, електромагнетни вентили за менувачи и ретардри.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy

KONGSBERG

Актуатор вентили и пумпи за шалтери. Фирмата произведува широк спектар на делови со производствени погони во целиот свет. Производи од светска класа за индустриски возила.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy

INA/FAG/SKF

Лагери за менувачи и диференцијали. FAG - повеќе од 120 години е име, синоним за висок квалитет на тркалачки лежишта. Водечка глобална компанија за снабдување на тркалачки лежишта за автомобилската и индустријата. SKF - водечка компанија за производство на лежишта и заптивки.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy

CORTECO

Семеринзи за менувачи и диференцијали - Corteco е еден од водечките добавувачи на делови за резервни делови во автомобилската индустрија.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy

MRK-MERKEZ MAN

е основана во 1979 година во Бурса. Мисија: да произведуваат производи исти со нивните оригинали.

Прочитај Повеќе
Multisprint-clubeconomy
Multisprint-clubeconomy

FUCHS

глобална група со германски корени која развива, произведува и дистрибуира лубриканти и сродни специјалитети.

Прочитај Повеќе

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Илинденска бр. 93, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Драган +389 (0)78/406 619
Даниел +389 (0)76/435 275


Мапа