Filters
Пребарување
МФ СЕАЛС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Коппанијата МФ СЕАЛС се занимава со:

- Производство на заптивки
- Производство на безазбесни рамни статички заптивки

Продажба на:

- Заптивки за хидраулика и пневматика
- Прецизни о-прстени
- Семеринзи – радијални осовински заптивки
- Термоизолациони безазбестни материјали
- Заптивни безазбестни плетенки
- Безазбестни плочи
- Спирометрални заптивки
- Компензатори

Подетално за компанијата

Компанијата МФ СЕАЛС дооел увоз-извоз Скопје е формирана во 2011 година, како фирма ќерка фирма на МФ СЕАЛС доо Белград. Ние сме генерален застапник на реномираната европска компании: FREUDENBERG SEALING TECHNOLOGIES, во чиј состав се компаниите SIMIRIT, MERKEL I DICHTOMATIK, BURGAMNN PACKINGS, DMH, FRENZELIT, STENFLEX и FMI.

Програмата на МФ СЕАЛС Скопје се состои од два дела: производствен дел и продажба.

ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАПТИВКИ

Производство на квалитетни заптивки изработени „по мерка“ на Seal Master машина. Изработуваме секаков вид заптивки за хидраулика, пневматика, бришач, водечка лента или некоја друга намена, во пречник од 6 мм до 500 мм, и тоа можеме да го изработиме веднаш. Оваа постапка на производство не подразбира претходна изработка на алат. Со Seal Master машината може да се изработи секоја димензија, стандардна, нестандардна или во цол мерки.

Со оваа постапка изработуваме заптивки од сите денес познати модерни материјали од кои се изработуваат, а тоа се: NBR, H-POLIURETAN, EPDM, H- NBR, PTFE/BRONZA, PTFE/STAKLO, FPM...

mf-seals-clubeconomy
mf-seals-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО НА БЕЗАЗБЕСТНИ РАМНИ СТАТИЧКИ ЗАПТИВКИ

Произведуваме прецизни статички безазбестни заптивки во сите можни геометрии и контури, во димензии до 2.500 мм х 1.500 мм. Заптивачите ги произведуваме на CNC плотер, што значи дека нема трошоци за производство на алат и времето на производство е многу кратко. Максимално се искористува материјалот со користење на „nesting“ програмата (оптимално позиционирање на заптивката на работната плоча).

ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Димо Хаџи Димов бр. 40, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи