Filters
Пребарување
МЕТАЛ ДИЗАЈН
Е-пошта: metaldizajn-hta@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МЕТАЛ ДИЗАЈН се занимава со:

 • Изведба на завршни работи во градежништвото
 • Изработка на секаков вид елементи и производи од ковано железо
 • Специјализирани за дизајнирање и изведување комплетни системи за греење на мали и големи, станбени и деловни објекти
 • Проектирање и изведување на соларни системи

Подетално за компанијата

 
Изведба на завршни работи во градежништвото

МЕТАЛ ДИЗАЈН

 

Компанијата МЕТАЛ ДИЗАЈН постои од 1997 година и речиси две децении успешно работи за потребите на македонскиот и странскиот пазар.

Главна дејност на фирмата се завршните работи во градежништвото, како што се изработка на: челични конструкции, ентериер од челик и ковано железо, настрешници со поликарбонат (лексан), топловодно парно греење...

Успехот на нашата работа се задоволни клиенти кои ги имаме, како во Македонија , така и во европските земји. Нашите примероци на оргинални кованици и реплики се присутни во Швајцарија, Белгија и Австрија.

Имаме воспоставена соработка со странски признати архитекти на кои им даваме можност да понудат најсоодветни решенија кои одговараат на барањето на клиентите

Во Македонија сме присутни и со изработки на рекламни паноа од композитни материјали, алкобонт.

За нашата успешност и квалитет во работењето најдобро зборуваат проектите што сме ги реализирале, меѓу кои ги издвојуваме:

 • • Поликлиниката „Букурешт“

 • • Изведби на дел од плажите во Дојран

 • • Бензиска пумпа „Бензол“ Струмица

 • • Ентериери од ковано железо во Швајцарија, Белгија и Австрија

 • • Изработка на реплики на ковани огради

МЕТАЛ ДИЗАЈН веќе 17 години го оправдува своето име во дизајнирање на најразлични ентериери од метал.

УВЕРЕТЕ СЕ ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ И ОРГИНАЛНА ИЗВЕДБА!!!

СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ

Тимот на МЕТАЛ ДИЗАЈН е специјализиран за дизајнирање и изведуваме комплетни системи за греење на мали и големи, станбени и деловни објекти. Со нас секогаш ќе го добиете вистинското решение.

 • • Проектирање и изведување на системи за централно греење

 • • Проектирање и изведување на соларни системи

metal-dizajn-clubeconomy
metal-dizajn-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Финска 2 бр. 58, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/253 1178

+389 (0)78/457 761 - Тони

+389 (0)78/451 528 - Синиша

Email

metaldizajn-hta@t.mkСоцијални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Тони
Г-дин Синиша


Мапа

Документи