Filters
Пребарување
МЕГАПЛАСТ МК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МЕГАПЛАСТ МК се занимава со производство и монтажа на:

- Лизгачко стакло за застаклување на балкони, тераси, надстрешници, перголи... со ефикасен систем за отворање и затворање
- Преградување со стаклени панели со систем за автоматизирано отворање и затворање
- Тенеди
- Перголи со далечинско управување на отворањето, затворањето и осветлувањето

Подетално за компанијата

Компанијата МЕГАПЛАСТ МК од Скопје се занимава со производство и монтажа на:

- Лизгачко стакло за застаклување на балкони, тераси, надстрешници, перголи..., со ефикасен систем за отворање и затворање

- Преградување со стаклени панели со систем за автоматизирано отворање и затворање

- Тенди

- Перголи со далечинско управување на отворањето, затворањето и осветлувањето

megaplast-clubeconomy
megaplast-clubeconomy

СТАКЛО ЗА ЗАСТАКЛУВАЊЕ НА БАЛКОНИ

- Квалитетни материјали

- Издржливост

- Заштита од ветер и дожд

- Ефикасен систем на отворање и затворање

ЛИЗГАЧКИ СТАКЛЕНИ ПАНЕЛИ

Лизгачките стаклени панели се наменети за застаклување на балкони, тераси или летниковци со стаклени панели на принципот лизгачки систем. Изработени се од квалитетни материјали, со висок степен на издржливост и цврстина. Максималната широчина на просторот што се застаклува е 10 метри, а максималната височина е до 2,8 метри. Овој систем на застаклување е многу едноставен и практичен за употреба.

megaplast-clubeconomy
megaplast-clubeconomy

АВТОМАТИЗИРАНИ СТАКЛЕНИ ПРЕГРАДИ - ГИЛОТИНА

Иновативна заштита за надворешни места, која го проширува амбиентот, со моторизиран систем на затворање и отворање на стаклените панели. Перфектна комбинација на луксуз и функционалност, со можност за проектирање со посебна рамка. Системот може да се приспособи на различни видови простор, за ресторани, тераси, летниковци, балкони, заштитувајќи ги од дожд, снег и ветер.

ТЕНДИ И ПЕРГОЛИ

Идеални за големи и мали површини и удобни услови за сите четри годишни времиња. За време на зимскиот период целосно го затвораат просторот, создавајќи заштитен и топол амбиент, а во летниот период, осигуруваат сенка и посвежа атмосфера, со можност на отворање.

Изградени се од екстремно јак и компактен систем од алуминиум и материјали со голема резистенција спрема сите климатски услови. Заштитете ги вашите балкони и тераси во сите 4 годишни времиња, со новиот систем на перголи со далечинско управување на отворањето, затворањето и осветлувањето.

megaplast-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Цветан Димов бр. 216, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-ѓа Заимка
Г-дин Сабо


Мапа