Filters
Пребарување
МАРСИ бар / МАРСИ моторс
Тел: +389 (0)78/359 745 - Марси Бар
Е-пошта: marsibarstip@gmail.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

MARSI bar & Playground, во Штип, место кое нуди несекојдневни кулинарски специјалитети, со прекрасен ресторантски амбиент, надополнет со адреналински забавен парк наменет за најмладите

MARSI MOTORS - најсовремено опремена станица за технички преглед, во која на едноставен и брз начин ќе ги завршите сите формалности за преглед и регистрација на Вашето возило

МАРСИ бар / МАРСИ моторс

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
беспрекорна кујна и незаборавна забава

МАРСИ БАР

 

Во време кога заедничките фамилијарни дружења се вистинска реткост, а со цел да го поттикнеме нивното интензивирање, во 2018 година го создадовме Marsi bar & Playground во центарот на Штип. Тоа е место кое нуди несекојдневни кулинарски специјалитети, со прекрасен ресторантски амбиент, надополнет со адреналински забавен парк наменет за најмладите.

Во МАРСИ БАР се организираат и секаков вид на свечености: родендени, крштевки, мекици и матурски прослави на вашите најмили. Сето тоа по најповолни цени, а за возврат го добивате вкусот на нашата беспрекорна кујна и незаборавна забава.

MARSI MOTORS

Редовната проверка на возилата е нешто што гарантира сигурност и безбедност во сообраќајот. За да може возилото безбедно да учествува во сообраќајот, задолжително треба да биде технички исправно и регистрирано. Нашата станица за технички преглед MARSI MOTORS располага со најсовремена опрема и тука на едноставен и брз начин ќе ги завршите сите формалности за преглед и регистрација на Вашето возило.

Во склоп на станицата за технички прелед постои и шалтер на МВР, како и брокерско друштво кое работи со сите осигурителни компании. На Вас останува само да го донесете возилото, а ние за кратко време ќе ви го предадеме регистрирано.

marsi-clubeconomy

УСЛУГИ

Покрај задолжителниот периодичен технички преглед, во MARSI MOTORS Штип може да направите и:

  • • Преглед за добивање на ЦЕМТ и АДР сертификати

  • • Преглед за исполнување на техничко-експлотациони услови за внатрешен и надворешен транспорт

  • • Хомологација на увезени возила

  • • Атестирање на сите видови преправки на возила (кука, променет мотор, вграден уред за ТНГ и КЗГ, клима фолии, промена на категорија и носивост на товарни возила)

  • • Атестирање на возила – самоградба

marsi-clubeconomy
marsi-clubeconomy

УСЛУГИ

Во MARSI MOTORS Штип можете да извадите:

  • • Пробни таблици

  • • Меѓународна возачка дозвола

  • • Одобрение за управување со туѓо моторно возило во странство

  • • Осигурување од автоодговорност, каско осигурување и зелена карта

Со секоја регистрација на возило Ви подаруваме гратис перење на возилото во најсовремена авто перална и течност за ветробранско стакло.
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Гоце Делчев бр. 58, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/359 745 - Марси Бар

+389 (0)75/400 257 - Марси Бар

+389 (0)32/223 950 - Марси Моторс

+389 (0)70/210 745 - Марси Моторс

Социјални медиуми

Лице за контакт

Елена Крстева - Марси Бар
Петар Крстев - Марси Моторс


Мапа