Filters
Пребарување
РЕСТОРАН МАКЕДОНСКА КУЌА
Тел: +389 (0)2/3296 415 - Во Скопје
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

МАКЕДОНСКА КУЌА - Национални ресторани со најавтентично одбележје на македонскиот дух во угостителството.
Оригинални рецепти, верни на традицијата.

МАКЕДОНСКА КУЌА - Скопје
МАКЕДОНСКА КУЌА - Прилеп

Гурманска дестинација и туристичка атракција која со години ги обединува Mакедонците и светот во срцето на Македонија

Работно време од 08 - 24

РЕСТОРАН МАКЕДОНСКА КУЌА

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Уживајте во пријатниот амбиент на рестораните Македонска Куќа

Националните ресторани МАКЕДОНСКА КУЌА се нај автентичното обележје на македонскиот дух во угостителството. Тие претставуваат и своевидни ресторани - музеи во комфорт на амбиентални градби, збогатени со непроценливи колекции на сувенири и орнаменти, стари и по неколку векови.

Оригиналните рецепти верни на традицијата, се одлика на обилната и гурманска кујна, типична за овие простори. Нотите на македонската музичка уметност, неретко ги надополнуваат и настапи во живо на национални ансамбли и играорни групи. Националниот ресторан МАКЕДОНСКА КУЌА повеќе пати е прогласуван за најдобар национален ресторан во Македонија, гурманска дестинација и туристичка атракција која со години ги обединува Македонците и светот во срцето на Македонија.

makedonska-kukja-restoran-clubeconomy

МАКЕДОНСКА КУЌА: СКОПЈЕ

Новоотворениот национален ресторан МАКЕДОНСКА КУЌА во Скопје нуди комфорт за 350 гости. Обиколен со сопствен паркинг во зелена површина, наспроти поранешната фабрика Алумина, ресторанот плени со својата убавина и душа.

makedonska-kukja-restoran-clubeconomy

МАКЕДОНСКА КУЌА: ПРИЛЕП

Националниот ресторан МАКЕДОНСКА КУЌА во Прилеп е повеќе пати прогласуван за најдобар национален ресторан во Македонија. Со капацитет од 700 седишта претставува гурманска дестинација и туристичка атракција која со години ги обединува и Македонците и светот во срцето на Македонија.

makedonska-kukja-restoran-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Метрополит Теодосиј Гологанов бб, 1000 Скопје
Ул. Јоске Јордановски бр. 4 - Во Прилеп
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3296 415 - Во Скопје

+389 (0)48/433 419 - Во Прилеп

+389 (0)70/208 519

Социјални медиуми

Лице за контакт

Кирил Илијески +389 (0)70/208 519


Мапа

Документи