Filters
Пребарување
МАК БИРО дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

МАК БИРО е консултантска фирма која овозможува широка лепеза стручни сметководствени, консултантски и финансиски услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци...

- Сметководствени услуги
- Даночен консалтинг

 

МАК БИРО дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Раде Јовчевски Корчагин
бр. 37, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Зорица Спасовска