Filters
Search
MAKBAT

Main occupation

The company MAKBAT is the chief importer and distributor for Macedonia of the world famous brand of ACCUMULATORS for vehicles and trucks DURACELL AUTOMOTIVE

Also, MAKBAT is a general distributor for the whole program of accumulators and batteries MONBAT 

Certificates

ISO 9001 : 2000
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001 : 2007

Interested in cooperation with:

The companies from the automobile industry, car and truck services, major corporations with their own fleet of vehicles ...

COMPANY DETAILS

МАКБАТ

МАКБАТ е една од компаниите во Македонија која на своите потрошувачи им нуди исклучиво светски квалитет за производите што ги продава.

Почетоците на МАКБАТ се уште во далечната 1968 година, кога започнува да работи како мала работилница за поправка на автомобилски акумулатори. Во раните осумдесетти МАКБАТ станува генерален увозник на акумулаторски батерии во Македонија. Денес компанијата располага со повеќе брендови за кои е есклузивен застапник.

Види повеќе
makbat-clubeconomy

СОРАБОТКА

МАКБАТ денес соработува со повеќе од 200 компании, како и 26 сервисни станици во Македонија кои се грижат за потребите на своите потрошувачи.

ЗАДОВОЛСТВОТО ДА ИМАМЕ ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ е мотото на МАКБАТ и искрено се радуваме на нашата понатамошна соработка.

Во 2016 година МАКБАТ ја збогати палетата на производи со светски познатиот бренд за акумулатори DURACELL AUTOMOTIVE, кој прв пат доаѓа во Македонија.

makbat-clubeconomy

ДОЛГ ЖИВОТ, МОЌ, ИНОВАЦИЈА

DURACELL AUTOMOTIVE акумулаторите претставуваат новата сила на улиците во Европа. Името Duracell е синоним за максимална издржливост и живот, максимална моќност во екстремни ситуации и континуиран развој. Современите возила денес имаат големи барања од стартер батериите, затоа Duracell батериите се конструирани за да обезбедат максимални перформанси и сигурен почеток секој ден и во сите услови.

makbat-clubeconomy

РОЗЕВ ПРОИЗВОДОТ КОЈ ИМА ИСТОРИЈА

Duracell со децении го снабдува целиот свет со енергија во форма на батерии. Во срцето на овие активности стоеше и се уште стои зајакот Duracell. Ова му дава на брендот привлечна нота која секојдневно демонстрира дека Duracell батериите обезбедуваат голема долговечност.
Розевиот зајак како симбол на брендот го имаше своето деби во 1973 година. Благодарение на батериите Duracell, зајакот успеа да победи на секој натпревар и продолжи да го прави тоа, покажувајќи дека батериите Duracell траат многу подолго од стандардните. Денес, Duracell е еден од најпознатите брендови на светот.

makbat-clubeconomy

CONTACT

Address

Street: St. Boris trajkovski 84 B, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map