Filters
Пребарување
ЛИТИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Дистрибуција и изведба на покривање и застаклување со термопластични материјали:  

  • Екструдирани плочи од акрилно стакло – Akrylon® 
  • Лиени плочи од акрилно стакло – Perspex®
  • Структурирани поликарбонатни плочи – Lexan® Thermoclear Plus, White Label™, Impex® MultiWall 
  • Полни поликарбонатни плочи – Lexan®, Impex® 
  • ПЕТГ плочи – Hipex®-G
  • Плочи од пенест ПВЦ - Forex® lite 
  • Светлосни куполи и траки со електро механизми - Alux®

Од 1991-ва година (1975-та година) - ИСКУСТВО, КВАЛИТЕТ И ТРАДИЦИЈА, по најдобри цени

Подетално за компанијата

Од 1991-ва година (1975-та година) - ИСКУСТВО, КВАЛИТЕТ И ТРАДИЦИЈА, по најдобри цени

ЛИТИНГ

ЛИТИНГ е лидер и промотер во Македонија во областа на градежништвото, инжинерството и трговијата со термопластични материјали. Основна дејност на претпријатието е дистрибуција и изведба на покривање и застаклување со:

• Lexan – Sabic Innovative Plastics, USA

• Perspex – Lucite International, United Kingdom

• Akrylon, SPC, PC, PETG – 3A Composites Polycasa, Switzerland

• Alux – Akripol, Slovenia

Логистика, проектирање и монтажа на сите видови кровно покривање и застаклување:

• поликарбонатни плочи ЛЕКСАН

• акрилнo стакло ПЛЕКСИ

• светлосни куполи

• светлосни траки

• лантерни

• надстрешници

• спуштени плафони

• преградни зидови

• вертикални фасади

• противзвучни провидни бариери

liting-clubeconomy

Магацин со над 1000м2 и секогаш на лагер околу 100т материјали.

Сите наши производи се со обезбедена гаранција, сертификати и атести.

Монтажа според светски најстроги стандарди.

Од 1975 година ЛИТИНГ е претставник за Македонија на фабриката Lesna Industrija Litija – Оддел за пластика, од Словенија.

Од 1991 година ЛИТИНГ е приватно македонско претпријатие.

liting-clubeconomy
liting-clubeconomy
Целиот наш професионален тим е врвно специјализиран и со долгогодишно искуство
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Кочо Рацин бр.8, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи