Filters
Пребарување
ЛАВ-КОМЕРЦ
Тел: +389 (0)2/3074 278 - Скопје
Е-пошта: info@lavkomerc.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЛАВ-КОМЕРЦ е лидер на македонскиот пазар во продажба и монтажа на различни видови подови:

- Ламинати
- Трослојни паркети
- PVC подови (
LVT и vinyl)
- Теписи и теписони
- Надворешни подови 

- Сите видови преодни и завршни лајсни
- Изолациони подлоги 
- Лепаци, лакови и средства за одржување на подови

 

ЕКСКЛУЗИВНО ВО ЛАВ КОМЕРЦ, ТРОСЛОЕН ПАРКЕТ ОД РЕНОМИРАНИОТ НОРВЕШКИ БРЕНД BOEN

До крајот на февруари, попуст од 35% на сите теписи на залиха од брендот Sintelon

Лав Комерц

БРЕНДОВИ

Подетално за компанијата

lav-komerc-clubeconomy

Најдобри решенија за подови

ЛАВ-КОМЕРЦ е фамилијарна компанија која постои 22 години, од кои веќе 20 години е лидер на македонскиот пазар во продажбата на паркети, ламинати и друг вид на подови. Компанијата располага со два изложбени салони и магацини за складирање,
во Скопје и Струмица.

lav-komerc-clubeconomy

Стручно-обучени вработени

Компанијата вработува 22 редовно вработени и дваесетина надворешни соработници. Вработените посетуваат континуирани обуки и тренинзи, сé со цел обезбедување најквалитетна и најбрза услуга на своите клиенти.
 

lav-komerc-clubeconomy

Квалитет и брза услуга пред сé

Целта на нашата компанија е фер и долгорочна соработка и задоволни коминтенти. Еден од основните водечки принципи е ниту еден клиент да не остане незадоволен, ниту еден проблем да не остане нерешен.
 

Континуирана посветеност кон усовршување на асортиманот на производи од реномирани брендови, со единствена цел – задоволни и среќни клиенти!
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Салон Скопје
Булевар Илинден бр. 160 - населба Карпош 1000 Скопје

Салон Струмица
Ул. Климент Охридски 172, 2400 Струмицa
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3074 278 - Скопје

+389 (0)71/290 220 - Скопје

+389 (0)34/349 419 - Струмица

+389 (0)71/318 808 - Струмица

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа