Filters
Пребарување
КВАТРО доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КВАТРО се занимава со производство на безалкохолните пијалаци:
САНО овошни сокови
САНО газирани сокови
САНО леден чај
САНО  сирупи
КВАТРО газирани пијалаци
КВАТРО сирупи
BEST газирани пијалаци
ВУЛКАН енергетски пијалаци
БОЖИЦА  газирана природна минерална вода 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001
ISO 14001
HACCP / ISO 22000
OHSAS 18001

КВАТРО доо

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 11 Октомври бр. 110, 1300 Куманово
Ул. Благоја Стефковски бр.8 - МАГАЦИН во Скопје
Ул. Железничка бр.12 - МАГАЦИН во Штип
Град: Куманово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)31/415 274

+389 (0)2/2552 850 - МАГАЦИН во Скопје

+389 (0) 32/380 330 - МАГАЦИН во Штип 

+389 (0)31/415 266

+389 (0)71/346 667

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа